dimarts, 8 de gener del 2008

Euskadi-Catalunya

Molt bones a tothom, després d'unes festes tradicionals (Consumisme de butxaca i de salut) i recuperat dels empatxos d'aquests dies, continuaré amb la meva tasca de molestar-vos amb les meves idees.

El dia 29 de Desembre vaig tenir l'oportunitat d'anar a Bilbao a veure el partit de futbol que va enfrontar Euskadi (Euskal-Herria per alguns) amb Catalunya, aprofitant l'oportunitat ens varem quedar allà a passar el Cap d'any.

El partit va estar bé, vaig veure una Catalunya que a la primera part es defensava jugant a un bon nivell, però a la segona el ritme va baixar força i Euskadi ens en podia haver fotut 4 o 5, hem va sorpendre molt la seguretat de l'Estadi (La Catedral de San Mamés) els "segurates" convidaven a la gent a tornar a les seves graderies parlant! Cosa no gaire normal per exemple al Camp Nou. La pancarta "Catalonia is not Spain" es va mantenir, al contrari del Camp Nou, durant tot el partit cosa que hem va agradar força, en definitiva va ser una festa entre dos països que volen el mateix. El cert és que si de veritat volem una selecció del nostre país ens hem de pendre les coses més seriosament, sense petards, bengales ni borratxeres descomunals i donant suport a la nostre sel.lecció.

Per la resta el viatje al País Basc va ser molt plàcid, un cap d'any tranquil en una caseta rural amb vistes a Donostia.

Apa dons vaig a seguir la recuperació d'estómac i la rutina diària.

Arreveure

3 comentaris:

Marc ha dit...

El més important és que van empatar com a bons companys. Jo em vaig alegrar pel gol basc.

Anònim ha dit...

España una y no cinquenta i una !!! No nos engañan Cataluña es España !!!

ignorant reflexiu ha dit...

Sense comentaris.