dijous, 7 de febrer del 2008

La nit

Molt bones a tothom, avui us parlaré sobre la nit, aquest fenòmen que trastoca a moltes persones i en fa gaudir a moltes d'altres.

Quan surts a passejar de nit et pots trobar diferentes faunes de persones:

-Persones passejant a peu de carretera, solitaris, desplaçant-se d'un poble a un altre i fent voltar el cervell amb els seus pensament més interns mentres van avançant a pas lent cap el seu destí.
-Xinesos anant a treballar amb les seves bicicletes de 50€ o bé d'altres transportant material secret d'un cantó a un altre amb la seva scooter.
-La persona gran pasejat vagament pels carrers sense saber gaire on anar, segurament aburrits d'estar en una inmensa soletat a casa seva busquen una mica de companyia en alguna que altre ànima bessona.
-El típic alcòholic ocupant tota la vorera anant d'un cantó a l'altre, solitari i segurament amb alguna història inexplicable donant voltes pel seu cap.
-Grups de gent xarrant, normalment en un to elevat, amb temes de conversa diversos i poques ganes d'anar a dormir.
-"Pandilles" de nanus joves que segons l'aspecte canvies de vorera per evitar situacions desagradables.
-Gent als caixers i sota de cartrons refugiant-se del fred, intentant dormir i fer la seva vida, sense importar res més.
-Treballadors anant al seu lloc de treball, olor a pà i pastes acavades de fer, moltes bosses amb entrepans per aguantar una jornada dura de feina, camions de repartiment, etc...

Això és un petit resum de la cantitat de coses que es poden trobar de nit, a part d'una inmensitat d'imatges precioses de ciutats il.luminades, la tranquilitat del silenci, les estrelles, la lluna...

Vinga sense més fins la pròxima i disfruteu de les coses desconegudes.

Arreveure