divendres, 31 d’octubre del 2008

Casaments, realitat o negoci?

Molt bones a tothom, avui intentaré aprofundir en un tema curiós com son els casaments. Per algun/es és un acte popular bàsic per entrar dins la societat més selecta, per altres un pur tràmit per legalitzar uns papers per si es donés el cas que sortis alguna criatura. El cert és que per la majoria de gent és un negoci. Per mi hi han tres tipus de casament:



-El casament pastel: És aquell en que s'intenta guanyar sempre el casament dels amics, si fan fotos cursis, dinars que et quedes amb gana i que valen una pasta, i si per desgràcia t'hi conviden hauràs de deixar anar una de diners que no tens per no quedar malament amb els nuvis, solen convidar gent que fa anys que no veuen per fer més gran el seu casament.



La imatge superior ha estat censurada per una trucada dels protagonistes des de la comissaria dels Mossos convidant-me amablement a treure-la del blog. Visca la llibertat d'expressió.

FELICITATS


-Casament normal: Es fa per legalitzar la situació entre dues persones que s'estimen, normalment és un casament íntim amb la familia i els amics més intims, no demanen gran cosa per assistir ja que només en que els acompanyis en aquest dia ja estan contents.








-Casament per necessitat: També es pot dir de penal, d'hipoteca, etc..., Sol ser en la intimitat del jutjat amb dos testimonis i poca cosa més.




Buenu sense més hem despedeixo fins el reportatge dels Lledoners on tinc una foto de la piscina...




Arreveure.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs sí, tota la rao. Ets un home de paraula.

Anònim ha dit...

Em sembla molt fort! Si aquesta foto està en un aparador... Que la cremin!