dissabte, 24 de novembre del 2007

Manresa i el seu Ajuntament

Molt bones a tothom, avui parlaré sobre un bloc de pisos que hi ha a la Plaça Bages i que vem estar a punt de comprar-ne un amb la meva parella.

Aquest bloc és el nº1 de la Plaça Bages, un bloc amb deu vivendes (dues per planta) i uns sótans amb una carnisseria, els pisos eren acceptables: Uns 70m2 habitables, una bona distribució, etc..., la única pega que vem trobar amb la meva parella va ser el preu (42 milions de pessetes amb papers inclososi pàrquing), d'això fa ja 9-10 mesos. Mentres miravem aquell pis ens varem adonar que per la part del darrere hi havia una casa unifamiliar gairebé a tocar del "nostre" bloc on hi havien pancartes en contra de l'Ajuntament, molta gent ens va dir que alhora de construir-lo van tenir molts problemes amb el propietari de la casa, nosaltres dubtosos ja de quedar-nos aquell pis vem anar a l'Ajuntament a preguntar, allà ningú sabia res: Segons els plànols tot està bé, deia tothom. Acte seguit parlem amb l'inmobiliaria Finques Manresa: No tot això ja està sol.lucionat! Ha sortit una resolució a favor del constructor dels pisos.
Després de tot això i sabent que 40 Quilos no son 1000 pessetes ens vam fer enrere tot hi haver donat paga i senyal (per sort ens la van tornar).

Dons bé, tota aquesta parrafada ve donada perque al Regio7 d'ahir 23 de Novembre en portada sortia que el "nostre" maravellós pis ha d'anar al terra segons dicta el jutge del Tribunal Superior. Sisi al terra! Si ens l'haguessim quedat estariem patint perque en podrien fotre 40 quilos pels terres!! Que fort no?

Hi ha varies sol.lucions perque això no passi: Que l'Ajuntament es posi en contacte amb el propietari de la casa i s'entenguin en una cantitat de calers o bé es recorri la sentència i surti favorable a l'Ajuntament.

Tot això és culpa de l'Ajuntament que va otorgar permissos modificant les lleis a la seva manera i fent els "mamoneos" típics d'aquesta gent, però van topar amb un home que els tenia ven posats i ara toca arreglar el que van espatllar. Hem sap molt de greu per la gent que viu al bloc de pisos ja que no en tenen cap culpa, però estic rematadament content que un home com tots nosaltres hagi triunfat davant una entitat com és l'Ajuntament.

No cal dir que el millor que he fet a la meva vida ha estat no comprar aquell pis, s'entén no? Ara pagaria 1300€ d'hipoteca amb el ris de fotre el pis per terra.

Apa vinga dons a disfrutar del pisos de lloguer que els canvies quan vols.

Arreveure.

3 comentaris:

Marc ha dit...

Són tots una colla de fills de puta! Tant l'ajuntament com les putes immobiliaries. Pisos a terra!!!

Jo estic totalment a favor de l'home de la casa del darrera. Amb l'espai que ocupa l'actual bloc, no hagues costat res posar-hi quatre columpius i un parell de bancs.

Tot sigui dit, la pobra gent estupida que ha pagat per aquells pisos no en té cap culpa. L'ajuntament i la immobiliaria han de regalar un pis igual a cada familia abans de fotre'ls fora. De totes maneres ja tinc ganes de veure aquell bloc a terra!

Striper ha dit...

Puers si vaig llegir el tema entre altres coses per que coneq els que viuen a la casa, i em sembla que el ajuntament va patinar i encara vol patinar mes.

Pordiosero ha dit...

Vas acertar de plè. La llastima de tot això es els pobres innocents que s'han trobat ben cardtas.

Per cert Striper... Què collons és aquesta mariconada? Vols cardar enlaire la reputació d'alguns blogs? No seràs de Regió7??

Vagi bé ignorant!!