divendres, 18 d’abril del 2008

SEAT (Solo España Admite Trastos)

Molt bones a tothom, ja tornem a ser aquí amb les piles recarregades després d'un llarg descans. Avui parlaré de varis temes com poden ser per exemple les declaracions del president del consell d'administració de Seat: "Seat no te noms catalans perque som espanyols", Molt bé!!!!!! Un home espanyol que admet que Catalunya no és Espanya, durarà gaire al capdavant del consell? .

Un altre tema és que han condemnat al Montilla, si si, per destroçat dues cabines de telèfon en estat etític, com us podeu imaginar estic parlant del fill del molt honorable president de Catalunya, però us imagineu al papa Montilla tot borratxo destroçant cabines?? Jajaja quina estampa.

Avui també començaré una llista de les coses que s'han apujat de preu en els últims anys i que son de consum habitual, cada dia que publiqui inetntaré posar alguna d'aquestes coses.

-Pà (de 85pts. a 1€)
-Lloguers (de 50.000pts. aprox a 700€ aprox)
-Gasolina 95 (115pts a 1,25€)

Bé avui com a exepció posaré la única cosa que no s'ha apujat.

-Nòmina ( 150.000pts aprox a 900€ aprox)

Apa sense més i esperant en Rodolfo fins la pròxima.

Arreveure

1 comentari:

Anònim ha dit...

Els de la Seat són una colla de fills de puta, amb lo bé que quedarien els models:

- SEAT Sant Feliu de Buixalleu
- SEAT Palau de Plegamans
- SEAT Vallfogona de Ripollès

Els de la marca "espanyola" s'estan perdent uns noms amb un gran potencial comercial. És el somni de qualsevol persona que el nom del seu cotxe ocupi tota la porta del maletero.

Per cert, ells poden ser molts espanyols però la mà d'obra és catalana. Què menys que fer el model SEAT Martorell en honor als que tiren endavant la fàbrica.