dilluns, 28 d’abril del 2008

A tope amb la Cope

Molt bones a tothom, en el meu afany de coneixer el costat més radical dels nostres veïns espanyols, l'altre dia vaig escoltar durant tres quarts d'hora la gran emisora de radio Cope, bé ara ja puc criticar amb coneixements de causa.

En primer lloc son una colla d'incompetents que utilitzen per fer la seva feina els insults i descalificacions cap els que ells consideren contraris, la veritat és que fa bastanta pena, és una emisora masclista induïnt a la dona a aprimar-se perque no hi cap en un vestit posant com a exemple la secretaria del seu marit, està a favor incondicionalment de l'església i la familia i cap altre punt de vista és correcte, aquell dia es va arrivar al punt de criticar a hisenda per investigar 198 persones que tenien comptes a Liechtenstein sense pronunciar ni un sol cop el nom d'aquest país correctament.

En fi no se com Repsol i Viatges Marsans poden pagar per anunciar-se en una emisora tan extremista, tampoc entenc com no s'il.legalitza com es va fer amb Batasuna ja que per mi és terrorisme igual.

Vinga fins la pròxima.

Tallat (de 90pts a 1,10€)

Arreveure.

1 comentari:

Jordi Bonvehí i Castanyer ha dit...

Escoltar la COPE es el pitjor del pitjor, peró per criticar cal primer escoltar la COPE. I aqui et felicito.

Es cert tot el que dius, el masclisme, l'estupidesa mental, els insults i descalificacions... la realitat està que cada lobby d'opinió ven el seu "producte envasat". I la COPE, tal com estan les coses han de vendre, i molt.

Si fas el salt, la SER, ara mateix es l'agencia oficial del PSOE, per tant quasi be a ser el mateix que la COPE i el PP. Fes un exercici util, mira el Iñaki Gabilondo a noticies Cuatro, ara ni tan sols intenta dissimular... A mi em recorda el Urdaci de les ''bones epoques del PP''

Avui en dia la premsa com deien 'La Polla Records', són propietat privada!

Felicitats pel post!
JORDI