dissabte, 3 de maig del 2008

Aparcament reservat?

Molt bones a tothom avui hem dedicaré a fer una crítica a certes persones que es van guardant el lloc per aparcar de manera que treuen oportunitats a tots aquells que desesperats busquem un forat per poder-hi encabir el nostre vehícle. Bé donç hem centraré amb el propietari d'una botiga de motos que hi ha al carrer Lepant de Manresa, aquesta persona és capaç de guardar-se el lloc per la seva furgo amb motos, cartrons, altres vehícles, etc.... Talla el trànsit per fer els pertinents canvis sense cap tipus de miraments cap als conductors, en fi el que diriem un crac, a continuació us posaré unes fotos on es mostren les diferents maneres de reservar lloc.











Hem sembla que s'hauria de fer una redada per part de l'Ajuntament contra aquest tipus de persones ja que la gent normal si ens volem assegurar un lloc per aparcar hem de pagar religiosament un aparcament, i que collons que el carrer és de tots!!!!.
Vinga dons fins la pròxima.
Aparcament (de 5000pts aprox a 60€ aprox.)
Arreveure.




2 comentaris:

Jordi Bonvehí i Castanyer ha dit...

No es l'únic establiment de Manresa que aplica aquest sistema d'apacrament ''garantit'', avui en dia Manresa es una ciutat on les persones viuen en un gran aparcament: que diem ciutat, però no ens enganyem! Manresa es un aparcament gegant, res més.

Personalment el tema del trafic i sobretot del aparcament a Manresa fa fàstic, jo faria com a Mèxic D.F. prohibir directament la circulació de cotxes!!!

Manresa, posa't guapa!!

Salutacions

Jordi

ignorant reflexiu ha dit...

Exacte, o directament fer com a Londres on fan pagar si una persona viatge sola dins el cotxe.
Es cert que Manresa alhora d'aparcar i circular fa fàstic sobretot segons a les hores que ho vulguis fer, jo ja fa temps que vaig a peu a tot arreu.

Merci.