dilluns, 17 de març del 2008

Eurovisió

Molt bones a tothom, per fi Espanya te el representant que es mereix, ell és en Rodolfo Chikiliquatre ( o bé el conegut Gilipolles), s'ha canviat el nom per no treure protagonisme als gilipolles de TVE que encara no saben com funciona el tema de les votacions per internet i els ha sortit el tret per la culata.

Jo estic molt content que en Rodolfo vagi a Belgrat amb el seu gran èxit "Baila el chiqui chiqui" i pugui representar a Espanya i si pot ser guanyar, heu de pensar que es posaria al nivell de la gran alcoholitzada Massiel i de Salomé, i per mi ell és molt millor.

Apa donç amb la nova canço de l'estiu us poso una foto de la tripleta que represantarà a Espanya.


P.D.: Gent de Manresa, heu pensat en posar una pantalla gegant a Crist Rei per veure aquesta gran actuació? Jo després de no haver-ho vist gairebé mai aquest any ho faré.

Arreveure

4 comentaris:

Jordi Bonvehí i Castanyer ha dit...

Com deia Urribarri al final del programa:

"Una cantante de mierda para un país de mierda"

Amb aixo sobren els arguments. xD

Jordi

Àlex Gómez Ribera ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Àlex Gómez Ribera ha dit...

Estíc ben indecís, el meu únic interés per Eurovisió era que Espanya quedés sempre última. I normalment sol passar bastant. Però aquest any amb aquesta gran actuació digne d'un festival sense sentit ja no se si vull que Espanya quedi en millor posisció. Per fer el rídicul prefereixo que quedin més endavant. Sigui com sigui suposo que Espanya quedarà dels últims.

Àlex

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Smartphone, I hope you enjoy. The address is http://smartphone-brasil.blogspot.com. A hug.